Pages

SVENSKA CYKELFÖRBUNDET BLOGGAR
måndag 18 oktober 2010

Pölder kritiserar sin egen styrelse...


...och de som är betalda och som jobbar inom SCF!

Vi är på väg...men tusan så dåliga vi är fortfarande på att "jobba med vår öppenhet"

Ni har lovat mig att försöka...men icke sa nicke!


Nu får ni F-n kamma luggen och komma in i matchen!


Låt Cykel Sverige få tag på oss, låt de få kritisera o komma med synpunkter på vårt arbete...men då får vi för tusan våga stå upp för vad vi gör o skriva om det så att alla kan nå oss med synpunkter positivt o negativt!

5 kommentarer:

 1. Hallå Tony,

  Helt rätt öppenhet kommer man långt med, har senast idag kritiserat SCF på min blogg, men tidigare har jag även "försvarat" SCF, och det jag sa då står jag för fortfarande, men det bör hända något, Projekt Svensk cykel var en bra sak, men vad händer nu och efter projekt cykel avslutats (eller fortsätter det?)

  Denna blogg är bra för att snabbt nå ut till oss cyklister i Sverige, önskar även att distriktena skulle skapa något liknande. För all "skit" som slängs på er kanske egentligen skulle ha stannat på disktriktsnivå.

  Mvh
  Fritz / www.Cykelbloggar.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. tack för dina tankar...kör hårt..det ska jag göra oxå....vi får väl se..vi har styrelsemöte i helgen o efter denna så finns det risk att styrelsen tar beslutet ATT LÄGGA NER DENNA BLOGGEN...den som lever får se

  SvaraRadera
 3. Styrelsedebatten

  Jaha vad händer nu då? Stängs bloggen ner så vi gräsrötter hålls ovetande om vad som debatteras i förbundet? Kastas Pölder ut? Eller ser förbundet nyttan med att ha en obekväm jäkel som pekar på det som inte fungerar? Var är resten av styrelsen på bloggen? Den enda som säger något är ju Pölder. Håller ni med honom eller tycker ni att han är ute och cyklar?
  Jag som aktiv och ledare vill veta var ni står. Så sätt fart och visa var ni står.

  Boine Andersson

  SvaraRadera
 4. de tycker nog som oftast att jag är ute o cyklar...tror de ;-)..men jag åker mest servicebil och blir utskälld av kommissarier.

  SvaraRadera
 5. Ni kan ju inte bara använda ett socialt medie. Se till att en webbdesigner får göra något åt bloggen, och skaffa den en riktig adress, låt den handla mindre om Tony Pölder (no offence, men det är alldeles för mycket Pölder) och mer om cykelsverige. Twittra, facebooka, blogga, sköt om er hemsida - kombinera alla sociala medier för att få den ultimata kommunikationen utåt. Och lyssna på kritik ni får, vare sig den är anonym, konstruktiv, ogenomtänkt, stor eller liten.

  SvaraRadera