Pages

SVENSKA CYKELFÖRBUNDET BLOGGAR
tisdag 5 oktober 2010

Tävlingskommittén...

...sitter med excelark utbredda över bordet!
Planerar nästa år tävlingsprogram

7 kommentarer:

 1. Skulle kommentara er uppmaning runt Kalas Cup, bockade i "dölj min identitet" men se det gick inte, när jag ville skicka så kräver programmet "Ange din e-postadress" Försökte då med "anonym@fatta.nu" etc, men det gick inte heller. Går det att lösa eller skall man strunta i det helt och hållet?

  Fritz

  SvaraRadera
 2. vet ej vad du menar, du har ju skrivit här...vill du inte visa att det är "Fritz"....för vi ser inget mer av det.

  SvaraRadera
 3. En undran...varför vill man vara anonym när man kommenterar? Har man en konstruktiv och bra idé så är det väl bättre att stå för den?

  SvaraRadera
 4. Fast nu är det ju så att valet "dölj" finns, och då ska den ju fungera om man väljer den.
  De flesta undersökningar i samhället är ju dessutom anonyma. Det kanske inte alltid är så roligt att kunna bli "utpekad" om man har åsikter/kommentarer som ger kritik.

  Själv har jag skrivit under med mitt namn, men förstår mycket väl varför folk vill vara anonyma.

  SvaraRadera
 5. Det har väl ingen betydelse för kommentarens eller idéns kvalitet om den lämnas anonymt eller inte. En åsikt är väl en åsikt oavsett om man vet som som har den eller inte.
  Det är ju åsikten som skall räknas och inte vem det är som har den!
  Har för mig att det finns inskrivet i grundlagen...

  SvaraRadera
 6. Jag tror Fritz menar Questback formuläret med enkät undersökningen som lagts upp angående Kalas Cup 2010 på scf.se, där man kan välja att dölja sin identitet. Jag tror dock att man fortfarande måste fylla i sina uppgifter korrekt men att identiteten är döljd gentemot den som skapat enkätet. Detta för att uppföljning kan ske i efterhand genom Questback utan att skaparen behöver veta identiteten hos deltagaren i uppföljningen. Länkade till texten om Dölj identitet på Questback genom att klicka på mitt namn

  SvaraRadera
 7. Tack Anders! Då har jag fått förklaring på det =)

  //Fritz

  SvaraRadera