Pages

SVENSKA CYKELFÖRBUNDET BLOGGAR
måndag 25 oktober 2010

Styrelsebeslut helgen som var....

..vilande blogg from NU!
Inga mer inlägg, information sökes från dags dato via SCF hemsida.
//Tony Pölder

5 kommentarer:

 1. Helt sjukt, loosers, ni som beslutat, VARFÖR!! Ta bort ett verktyg som aktiverar och intresserar många....viktiga synpunkter och ideér som kommer ut, sprids ut i cykelsverige till nytta för alla är nu borttaget av en grupp som inte vågar stå rakryggade för sin/sina åsikter. Tragiskt att ni inte förstår vinsten...

  SvaraRadera
 2. Frågan är om bloggen stängs ner för att Pölder har spammat eller för att bloggen blev för obekväm för resten av styrelsen?

  SvaraRadera
 3. Snacka om att fördjupa känslan av "vi & dom", det där var ett självmål styrelsen, nu vet inte jag vad ni har för "civila" yrken men jag hoppas att ni är lite mer öppna på era arbetsplatser och ger info till era medarbetare osv. för är det något som folk uppskattar är öppna dörrar med fritt informationsflöde, OK nu skall jag inte vara allt för hård, förstår att all information inte kan lämnas ut, men det vardagliga som gör att man känner en gemenskap är bara till fördel, ni stängde av denna fördel och återgår till att agera över era medlemmars huvuden. Ja nu kan ni ta till "politikerknepet" och hänvisa till årsmöten där klubbarna kan säga sitt, men då vi vet att det inte går att påverka situationen över en kväll har ni säkrat era positioner än en gång. Kan man söka medlemskap i en annan nordisk klubb så man slipper inblandning av er?

  Hälsningar,
  Fritz / Cykelbloggar

  SvaraRadera
 4. Bra att bloggen stängts ned. Det var omöjligt att driva den vidare i nuvarande form. Jag har ingen lust att läsa om intern pajkastning i något som skall vara en officiell förbundsblogg.

  Transparens är jättebra, men bloggfrågan handlar inte om transparens vs. mörkläggning. Det handlar om att man inte kan ha en förbundsledning som inte håller en någorlunda enig linje utåt.

  Så jag säger äntligen och applåderar nedsläckningen. Nu kan SCF ta nya tag och fundera över hur informationsflödet till medlemmarna kan förbättras. För det behövs.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att allt är föränderligt. Jag tycker mig se i livet att människan försöker att få till en kontrollerad miljö, en slags statisk omvärld kring sig. Så kommer den aldrig att bli. Denna blog har nu gjort sitt och den kommer aldrig bli likadan igen. Den har bevisat att alla styrelsemedlemmar måste engagera sig och skriva. När detta inte gjordes blev det slagsida. Antagligen fanns det inget att skriva om som var publikt. Det är det mest skrämmande. Om något är infekterat så hjälper inte denna medicin. Det gäller att hitta roten till det onda. Undrar om kniven kommer fram i helgen.

  SvaraRadera