Pages

SVENSKA CYKELFÖRBUNDET BLOGGAR








onsdag 12 maj 2010

Fick använda spikurdragaren

Skrev igår att vi spikade upp "Stängtskylten" men fick idag riva ner den då två cyklister hört av sig med önskemål om licenser för utlandstävling i morgon. Självklart ställer vi upp om vi har möjlighet, men den kanske inte alltid finns.
Hur svårt kan det vara? Jag menar att i alla fall ha två veckors framförhållning när det gäller att skaffa licens, utlandstillstånd etc. Det är iaf något vi på kansliet vädjar om då dessa "brandkårsutryckningar" påverkar våra dagliga sysslor negativt genom att det i onödan tar tid.
OK, nu slår vi upp skylten igen och hoppas den kan sitta till måndag.

3 kommentarer:

  1. hmm, var 5st som fick reda på utlandstävling i söndags/måndags som åker idag. Så att vilja ha 2 veckors framförhållning så får ni ändra lite uttagningar tror jag. För vem skaffar utlandslicens utan att ha planerat utlandstävlande?

    SvaraRadera
  2. Kanonservice fr SCF.
    Ett råd är dock att om man som cyklist har ambitioner med att köra i Dk eller No, så behöver ni licensen för att ha som pant för det chip ni får låna. det kostar som sagt hela 100 svenska pesetas att få detta men skaffa den samtidigt som ni skaffar årets licens så är problemet löst.

    SvaraRadera
  3. Bra service!
    Antar att de som Jonas nämner ej varit med på några landslagsläger.......för de som varit med där får veta att de i god tid ska skaffa licens för evetuella landslagsuppdrag.
    Lycka till !

    SvaraRadera