Pages

SVENSKA CYKELFÖRBUNDET BLOGGAR








torsdag 13 maj 2010

Lite förklaringar...

...vad kul att så många bryr sig o läser denna blogg oxå ;-)
Har kikat runt lite på nätet o sett att vi fått både ris och ros för detta...
HALLÅ ALLA...därute...det är väl bra att vi väcker er lite men oxå att vi försöker ge information utåt och framförallt att ni får chans att nå oss.
Låt oss vara barn i början med "bloggeriet", låt oss försöka nu...såg en kommentar någonstans att bloggen var "gammal" i utförande, visst så är det, det är jag Tony Pölder som satt ihop den o det har jag gjort ganska snabbt för det "tog för lång tid" från planering till åtgärd tyckte herr Pölder...mm jag tycker oxå att vi inom SCF är rätt trögjobbade ibland men jag lovar att jag jagar på alla och det viktigaste är nu att SCF styrelse o dess personal andas optimism...kom ihåg att alla nästan är helt nya. Man kan ju inte säga att åren innan har varit så framgångsrika med mycket strul o bråk inom förbundet. det är utrensat nu...kan jag lova.
Utseendet då...mm vi har Åsa på kansliet "som är modern" och vi har nytt utseende på G sen får vi se när det kommer...ler
Vi jobbar på en annorlunda look...men det är väl inte det viktigaste utan det är väl texten här o vår ambition till kommunikation ut mot er som är klon i det hela.
Nu får ni chansen ...ta den då...på oss bara och skaffa er informationen som ni vill ha!
Sen har det varit en massa reaktioner på "FÖRBUDET MOT ATT ANVÄNDA LANDSLAGSKLÄDER" när man inte reprsenterar SWE landslag på en massa bloggar.
Förbudet var givetvis inte riktat mot er motionärer som kan köpa kopior av landslagskläderna.
Men det är såhär gott folk:
Cykelförbundet har rätt dålig ekonomi.
Betyder få antal kläder för utlåning...
mm de lånas ut och skall lämnas tillbaka efter varje uppdrag, görs inte det så fattas det till uppdrag ibland.
Är du en riktigt klok idrottsutövare på elitnivå så skall du inte åka SWE landslagskläder när du inte repr SWE, kan vara svårt för vissa att förstå kanske och då får det vara så om ni inte kan förstå detta men det är så "mycket B så ni fattar inte det".
Ni som förstår ni vet...CAPISCHHHH!
Detta är en fråga om uppfostran!
Sen varför jag tar upp detta så fort här på vår nya blogg är att frågan är aktuell pga att det finns saker som hänt med cyklister som åkt med landslagskläder som inte får hända...dvs offentliga personer som är landslagcyklister som uppträtt på fel sätt under sina träningspass och då gett SCF och svensk cykel badwill på olika sätt, inga stora saker och inget har rivits upp "stort" så det är lugnt, bara en uppfostran kan man säga och det är fixat nu!
vid pennan/Tony Pölder

6 kommentarer:

  1. Man funderar ju på vad ni tänker med i tävlingskommittén, när ni lägger Maraton-SM dagen efter Cupavslutningen i Kalas-Cup XC? Tror ni att arrangörerna tjänar på detta? Cyklisterna kommer ju att välja antingen den ena eller den andra tävlingen. De tävlar inte stenhårt ena dagen för att sedan sätta sig i bilen och transportera sig ungefär 30 mil till nästa tävlingsplats.

    SvaraRadera
  2. Kan inte tågordningen på detta, men det ligger alltid ansökningar från arrangörer i botten i våra beslut, krockar är olyckliga och svåra att klara fullt ut under en säsong.
    Personligen så tror jag detta inte är något problem för cyklisterna men lovar att ta upp detta på ett möte när alla är tillbaka efter ledigheterna.

    SvaraRadera
  3. Tack för svaret!

    Tvärt emot dig tror jag att det är ett problem inte bara för arrangörerna utan också för cyklisterna. En elittävling är klar ungefär 16.00, sedan är det prisutdelning, nedtrampning och dusch och då är nog klockan 18.00. Sedan är det snällt räknat cirka 3 timmars bilfärd till Maraton-SM. Hur skall dom hinna med att rulla lite på banan, då förmodligen starten är 9.00 nästa dag? Är detta ett bra sätt att vara med på ett SM och prestera sitt bästa?

    SvaraRadera
  4. Varför kollar inte SCF att det är en Kalas-Cup XC dagen innan, när man ger Hässleholms CK klartecken att arrangera Maraton-SM dagen efter i samband med Snapphaneturen?

    SvaraRadera
  5. Varför har ni inte koll, när ni ger tillstånd till olika arrangemang, har ni inte sett att vissa arrangemang kolliderar med varandra? Tidigare var det de olika landsdelarna som kollade att det inte blev kollisioner, gör dom inte det längre??

    SvaraRadera
  6. det är väl klart att vissa arrangemang kolliderar med varandra, men programmet läggs ju inte för att jäklas med cyklister o arrangörer. Vi kan inte styra allt till 100%, att klara så att det inte blir någon krock är totalt omöjligt.

    SvaraRadera